Cautare

730 de rezultate pentru "clasament divizia d ialomita" (2.82 secunde)
Mai mult, planurile de extindere pe piata locala ale germanilor de la Toepfer includ si investitia in alte capacitati de stocare in Bordusani, judetul Ialomita, dar si in Corabia, judetul Olt, si Galati.
La coada clasamentului s-au pozitionat Salajul cu 11 milioane (PSD), Argesul cu 7 milioane (PSD), Gorj cu 6,73 milioane (PSD), Vrancea cu 5,92 milioane (PSD), Ialomita cu 5,6 milioane (PSD) si Braila cu 4,39 milioane de lei (PSD).
Daca MADR, prin vocea reprezentantilor sai i-a spus ca se poate, atunci s-a adresat, in 15 iunie 2015, Agentiei Nationale pentru Imbunatatiri Funciare (ANIF), filiala teritoriala Ialomita -Calmatui, Unitatea de administrare Calarasi.
Cel din Bordusani, judetul Ialomita, este amplasat pe str. Primaverii, nr.66, si are o suprafata totala de 299 mp, din care sala de vanzari masoara 185 mp.
RPG Security este partenerul Campionatului National de Motociclism Viteza al Romaniei si asigura paza si protectia evenimentului, prima etapa va avea loc la Adancata (jud. Ialomita) pe circuitul Motor Park in perioada 1-3 mai 2015.
Satenii din localitatea Fierbinti, judetul Ialomita, nu mai vor sa joace fiindca sunt nemultumiti de bani. Acestia primesc 30 de lei pentru ziua de filmare si mancare, mult prea putin, se pare, pentru pretentiile localnicilor.
Intre 1968 - 1987 a functionat ca sectie de istorie si arheologie a Muzeului Judetean Ialomita, iar din 1987 este muzeu judetean de sine statator.
Slobozia- Ialomita, condusa de artistul plastic dr. Gheorghe Petre, unde a expus la saloanele anuale o parte din lucrarile create in perioada de formare aflata sub indrumarea a doi artisti contemporani de prestigiu, lect.
D. ... Eu, in anii '60 am avut norocul sa am parte de asa ceva la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi dar si la Institutul de Istorie A.D.
Municipiul Targoviste este situat in sudul tarii, in partea centrala a judetului Dambovita, la zona de contact dintre dealurile subcarpatice si Campia Romana, pe malul drept al raului Ialomita.
Am cunoscut mestesugari din Bucovina, din Maramures, din Ialomita, din Calarasi. - Care vi s-a parut ca are cea mai interesanta poveste?
Meteorologii avertizeaza ca in Capitala si in judetele Ilfov, Teleorman, Ialomita, Prahova si Dambovita va fi vant puternic. Avertizarea este valabila intre orele 10.00 si 13.00.
La ora actuala, potrivit CMR, judetele Calarasi si Giurgiu au cel mai mare deficit de medici specialisti - un medic la 1.000 de locuitori -, Ialomita si Tulcea cu 1,1, respectiv 1,2 medici la 1.000 de locuitori.
Cartile colectate in campanie, dar si cele achizitionate cu ajutorul donatiilor on-line vor fi dăruite celor 15.000 de copii in cursul lunii iunie pentru a completa bibliotecile a 53 de scoli din judetele in care World Vision Romania deruleaza activitati si proiecte - Iasi, Vaslui, Ialomita, Valcea, Dolj, Cluj si Constanta, astfel incat peste 15.000 de copii vor avea posibilitatea de a cunoaste beneficiile lecturii.
Covasna (210,2 mii), Tulcea (213,1 mii), Salaj (224,4 mii), Mehedinti (265,4 mii), Ialomita (274,1 mii) si Giurgiu (281,4 mii) sunt judetele cu cel mai mic numar de persoane ce fac parte din populatia stabila Distributi a populatiei stabile pe medii de rezidenta In municipii si orase traiesc 10.859 mii persoane, reprezentand 54,0% din totalul populatiei stabile.
In judetele Teleorman, Giurgiu, Ilfov - inclusiv municipiul Bucuresti, Calarasi, Ialomita Braila, Constanta si Tulcea, ploile vor fi abundente si se vor cumula cantitati de apa ce vor depasi pe arii extinse 60 l/mp si izolat 80 l/mp.
Fratii Matei, adica Silviu, Claudiu si Razvan, producatori din Cosereni, Ialomita, au un stand cu produse apicole, in incinta Pietei Amzei din Capitala.
Fratii Matei, adica Silviu, Claudiu si Razvan, producatori din Cosereni, Ialomita, au un stand cu produse apicole, in incinta Pietei Amzei din Capitala.
Oficiali din ANMDM au declarat pentru Mediafax ca ancheta a fost demarata dupa ce au fost gasite seringi cu ser contra hepatitei B si C contrafacute in doua farmacii din Pitesti si in una din judetul Ialomita.
Li se adauga produse traditionale din carne de porc, vitel, oaie, gasca din Galati, Botosani, Suceava, Ialomita si Iasi, cascavaluri olandeze si dulciuri unguresti.
google-analytics.com